Kildesortering

Kildesortering

Velger du en kildesorteringsløsning fra Røros Produkter bidrar du til økt trivsel for kunder og ansatte, samtidig som du får en mer effektiv avfallshåndtering.

FEMUNDEN

FEMUNDEN

Femunden er en stilren avfallsbeholder i pulverlakkert stål. Finnes i størrelse 35 liter, 50 liter, 65 liter og 90 liter.

AURSUNDEN

AURSUNDEN

Aursunden er en robust og ergonomisk avfallsbeholder. Passer alene og i en kildesorteringsstasjon. 60 liter og 100 liter.

URBANUS

URBANUS

Urbanus er en prisbelønt og stødig papirkurv for vegg for innendørs bruk. Avfallsbeholderen finnes i størrelse 25 liter.

SINUS

SINUS

Sinus avfallsbeholder er designet i en trekantform – optimal som modul for 3 eller 6 fraksjoner. Kommer i 50 liter og 90 liter.

KONSIS

KONSIS

Konsis er en frittstående avfallsbeholder med/uten askebeger for innendørs og utendørsbruk. 100 liter.

NOBEL

NOBEL

Nobel er en stilfull og robust avfallsbeholder, som passer i alle miljøer både inne og ute. Finnes både frittstående og vegghengt.

Røros Produkter sine norskproduserte kildesorteringsløsninger for bedrifter og andre offentlige bygg, som for eksempel skole, barnehage, spisesteder m.m., passer godt som enkeltstående eller komplette avfallssystem i alle typer inne- og utelokaler. Vi har stort utvalg vegghengte- og frittstående avfallsløsninger med kildesorteringssett, avfallsbeholdere, papirkurver og kildesortering til brannfarlig avfall.

Du kan velge blant et stort utvalg standardmodeller i ulike farger og design, men kan også få  skreddersydde designløsninger  ut ifra dine behov.

Jobben til renholdspersonalet blir også enklere og mer effektiv. Ikke minst, du viser at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert kildesorteringsløsning. 

Last ned produktkatalog (PDF)

Ønsker du mer informasjon eller et tilbud på kildesorteringløsning . Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800