Rengjøringsmidler for akrylglass ( korona skjermer)

Wetrok Plexistar Pro

Benytter du korona skjermer? Da har du bruk for vårt nye produkt!

Mange selskaper bruker såkalt koronaskjermer i form av plexiglassbeskyttelse (akrylglassplater) for å beskytte sine ansatte og kunder mot dryppinfeksjon. Noe som mange ikke vet er at koronaskjermer i akrylglass (plexiglass) IKKE skal rengjøres med vanlig glassrengjøringsmiddel. Derfor har Wetrok utviklet en ny spesialspray for akrylglass: Wetrok Plexistar Pro.

Plexistar Pro er en effektiv, skånsom overflaterenser og profesjonell på akrylglass. Fingeravtrykk og fettflekker fjernes raskt og effektivt og helt uten striper.

Hvorfor kan jeg ikke bruke et vanlig glassrengjøringsmiddel?
Unngå å bruke vanlige glassrengjøringsmidler på akrylglass. Årsaken er at et vanlig glassrengjøringsmiddel ofte gir stygge sprekker eller gjør beskyttelsen “melkeaktig” hvis den brukes på akrylglass. Dette fører til at mange koronaskjermer raskt blir ubrukelige eller mister gjennomsiktigheten. I motsetning til vanlige glassrengjøringsmidler, består Plexistar Pro av en spesiell formel for rengjøring av akrylglass som er ekstremt skånsomt for materialet.

Egnede bruksområder:
– Rengjøring av pleksiglass (akrylglass)
– Rengjøring av flatskjerm
– Rengjøring av glassflater
– Rengjøring av fliser

Tips:
Plasser en sprayflaske med Plexistar Pro og en rengjørings klut på hver arbeidsplass, slik at dine ansatte kan rengjøre korona skjermene selv – om nødvendig flere ganger om dagen.

Visste du at…
Du bør IKKE bruke en mikrofiberklut til å rengjøre akrylglass? Mikrofibrene kan forårsake riper og svekke sikt. Derfor anbefaler Wetrok at du bruker en glatt klut.

Brosjyre


Ønsker du mer informasjon om produktet. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 465 02 223.