Wetrok Durodisc X

Eksenter skuremaskin

Wetrok Durodisc X er en kraftig og effektiv slipe-/skuremaskin med oscillerende pad. Den firkantede formen gjør det enkelt å komme til i hjørner. perfekt for sliping av bla. tregulv og til grundig rengjøring av skitne gulv.

Oscillerende skuremaskiner gir enestående kvalitet og holdbarhet som varer i år etter år. Enten du skurer/stripper og rengjør et linoleum, vinyl, stein, tre eller andre gulv vedlikeholdsoppgaver fra daglig rengjøring til restaureringsarbeid

  • Veldig enkel å betjene
  • Ingen forkunnskaper nødvendig
  • Ergonomisk håndtering
  • Enestående rengjøringsytelse
  • Rengjøring i kantene
  • Rengjøring i hjørnene
  • Problemløser

Rektangulær pad med viberende bevegelser gir en optimal skureeffekt. Et stort utvalg av pads og slirenett er tilgjengelig og løser de fleste oppgaver.

Ikke mer manuell
kantrengjøring Durodisc X rengjør gulv helt til kantene og kan komme inn i de mest vanskelig tilgjengelige hjørnene – ingen behov for manuell rengjøring for å fullføre jobben.

Ideell for uerfarne brukere
Den forsiktig oscillerende, eksentriske maskinen er DEN perfekte løsningen for uerfarne maskinoperatører.

Maksimal arbeidssikkerhet
Durodisc X forhindrer at kabelen blir viklet inn i maskinen. Den milde eksentriske handlingen sørger også for at maskinen ikke glir ut av operatørens hender.

En maskin, mange bruksområder
Durodisc X er designet for å håndtere en rekke vanlige rengjøringsmetoder. Du kan ganske enkelt bytte vektskivene for rengjøring eller polering etter behov.

Sammenleggbar chassis for ergonomisk skifte
av pads. Bytte av pads på Durodisc X er enkelt for kroppen. Hvorfor? Chassiset kan foldes opp slik at du ikke trenger å knele på gulvet.

Brosjyre

Ønsker du å vite mer om Wetrok Durodisc X, tilbud på kjøp eller leie. Fyll ut skjemaet under eller ring oss på telefon 918 19 800.